Idrætsfag

Adventure 360°

Adventure 360°

Adventure 360° er for dig, der er til anderledes udfordringer i naturen. Faget er en blanding af tekniktræning og fysisk aktivitet, men handler også om spændende oplevelser og udfordringer i naturen.

Vi prøver kræfter med flere forskellige udendørsdiscipliner: mountainbike, orienteringsløb, trailløb, inliners og klatring. Faget byder også på andre spotaktiviteter; fx skydning, vinterbadning, forhindringsbane, rappelling, cross duathlon, langrendsløb i vinterperioden.

Vi organiserer faget, så det passer perfekt med underviser, lærer og årstid.

Vi har som noget ret unikt skoven lige i baghaven, som danner ramme for mange af vores aktiviteter. I Nørreskoven rummer nogle af Danmarks fedeste mountainbike muligheder, orienteringsløb og trailløb.

Derudover har vi et stort udendørs klatretårn og en indendørs klatrevæg – og i skoven er der mulighed for træklatring.

Faget kan vælges af alle uanset niveau, blot du har lyst til at være ude og være aktiv.

Skolen stiller alt teknisk udstyr til rådighed: Mountainbikes, klatreudstyr, kompas m.v. Du skal blot have et par løbesko og træningstøj til at være ude i.

Du har mulighed for at tage sikringsbevis til klatring, som du efterfølgende kan anvende ved forskellige teambuildingsfirmaer som studiejob. Hvis du allerede har sikringsbevis 1, så kan du arbejde videre med kursus 2.

Relaterede fag