Unglærer til efteråret 2023

Unglærer til efteråret 2023

Stillingen er fra den 1/8 2023 til den 21/12 2023. Du er også velkommen til at skrive, hvis du kunne være interesseret til foråret 2024.

Unglærerstillingen er en stilling på Vejle Idrætshøjskole, som er målrettet unge, der endnu ikke er færdige med deres uddannelse, men gerne vil lære en masse om at undervise.

Det forventes, at du bor på skolen i ansættelsesperioden.

Dine opgaver

Som unglærer skal du være med til at hjælpe med afviklingen af timer på Vejleidrætshøjskole. Din opgave er at give en hjælpende hånd med det praktiske og sørge for at timerne forløber godt i samarbejde med den ansvarlige lærer.

Du er med i alle temauger og fællesrejser. Du skal have værtskab på højskolen både hverdag og weekend. Du deltager på lærermøder, pædagogisk forum og medarbejderarrangementer.

Stillingen kan indeholde andre opgaver fx markedsføringsopgaver, messer, gymnasiebesøg, hjælp i kursuscenteret, arrangere "venneweekend" og projektansvar afhængig af dine evner og interesser.

Aflønning

Du vil blive aflønnet med en grundløn 7.500,- kr. pr. måned. Når du har undervisning alene og laver rundvisninger på skolen, så får du honorar for det arbejde.

Ansøgning og spørgsmål

Ansøgningsfristen er 26. maj 2023 og sendes til ole@vih.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forstander, Ole Damgaard på mobil 6130 3604.