Politi

Drømmer du om at komme ind til politiet?

  • Men føler du dig ikke helt klar til at bestå de udfordringer, som Politiets optagelsesprøve byder på?
  • Er du i tvivl om Politiet overhovedet er noget dig, og vil du derfor gerne have en lille smagsprøve på, hvad jobbet kræver og består af?
  • Vil du gerne opleve et højskoleophold, hvor sociale kompetencer, empati og samarbejde udvikles?

Vi vil også gerne under opholdet prøve at give dig et indblik i livet som politibetjent. Vi har et godt samarbejde med Vejle Politi og Politiskolen i Brøndby, hvilket hvert semester hjælper med at give dig indblik i politiets hverdag. Du møder også tidligere elever på Vejle Idrætshøjskole, der er kommet ind til politiet.

Vi har stor erfaring med fysisk træning. Vi prøver altid med udgangspunkt i din fysiske tilstand at hjælpe dig mod succes inden for optagelsesprøvens udfordringer. Derudover hjælper vi dig på vej mod de boglige optagelsesprøver, holdopgaven og den afsluttende samtale ved optagelsesprøven. Se mere på vores politifag.

Er du klar til at bestå politiets optagelsesprøve?

På Vejle Idrætshøjskole får du et målrettet forløb, der hjælper dig tættere på din drøm om at blive optaget på politiskolen. Du får en kyndig vejleder og kan vælge en række fag, der får dig tættere på målet!

Skema for politilinjen på Vejle Idrætshøjskole

 

Fysiske træningsfag i Idrætsblok 1
Fysiske træningsfag i idrætsblok 2
Kompetencelinje
Rejser
Obligatoriske højskolefag

Husk at dette kun er et eksempel på, hvad du kan vælge af fag. Du kan helt frit vælge mellem alle vores mere end 50 fag.

Vil du have en rundvisning?