I badminton & racket sports tager vi udgangspunkt i glæden ved ketsjersport. Udover badminton vil der være squash og indendørs tennis, shorttennis, bordtennis og andre mere alternative former for ketsjersport. Målet er, at vi dygtiggør os i de sportsgrene, der kan kaldes slagboldspil og får indblik i psykologien bag spillene. Hvorfor taber jeg altid i tredje sæt, når jeg spiller kamp? Hvorfor laver jeg mange dobbeltfejl? Hvorfor spiller jeg ikke så godt, som jeg føler, jeg kan? Hvorfor bliver jeg nervøs, når jeg spiller? Hvad er fairplay? Det er nogle af de spørgsmål, vi kredser om i undervisningen.

I faget tager vi udgangspunkt i dig og din motivation og lægger vægt på, at du får en større indsigt i og større oplevelse af idrætsgrenene.

Der er flere ligheder mellem fagets idrætsgrene. Derfor tilbyder vi et fag for alle dem, der gerne vil have en ketsjer i hånden, når de dyrker sport. Måske har du en særlig forkærlighed for en af fagets idrætsgrene, men gerne vil ’snuse’ lidt til de andre. Det gør ikke noget, at du ikke har prøvet de forskellige idrætsgrene før.

I faget tager vi udgangspunkt i dig og din motivation og lægger vægt på, at du får en større indsigt i og større oplevelse af idrætsgrenene.

Teknisk, taktisk og mental træning

Der fokuseres især på teknisk og taktisk træning, men træningen omfatter også mental træning. Under den mentale af undervisningen vender vi flere spørgsmål. Hvad er fairplay? Hvad tænker du, når spiller? Hvad skal der til for at få en bedre oplevelse af idrætsgrenen?

Vi bestræber os på at komme ud og opleve en kamp på højt niveau i en af fagets idrætsgrene, så du kan opleve nogle af Danmarks eller verdens bedste spillere.

Martin Olsen

Faget kunne også hedde "small ball", fordi faget handler om at slå til små bolde. Jeg kan se mange ligheder mellem fagets idrætsgrene. Det, der fascinerer mig ved slagboldsspillene, er kravet om hele tiden at være fuldstændigt nærværende. Et øjebliks fravær og duellen - måske hele kampen er tabt. Undervisningen vil indeholde alle de elementer, som jeg selv elsker ved ketsjersport. Nærvær, tempo, udholdenhed og elegance.