Hvad er taktik og hvordan bruger jeg det?. Hvordan bliver jeg en bedre spiller?. Hvad er fairplay?. Hvorfor bliver jeg nervøs, når jeg spiller? Hvorfor taber jeg altid i tredje sæt, når jeg spiller kamp. Det er nogle af de spørgsmål, vi kredser om i undervisningen i badminton og racket sports.

I badminton og racket sports tager vi udgangspunkt i glæden ved ketsjersport. Udover badminton vil der være squash, shorttennis, bordtennis og andre alternative former for ketsjersport. Målet er, at vi dygtiggøre os i sportsgrenene og får indblik i de psykologiske, tekniske og taktiske aspekter i spillene. Vi lægger vægt på, at undervisningen er intens, motiverende og sjov.

I faget tager vi udgangspunkt i dig og din motivation og lægger vægt på, at du får en større indsigt i og større oplevelse af sportsgrenene.

Vi bestræber os på at komme ud og opleve en kamp på højt niveau i en af fagets sportsgrene, så du kan opleve nogle af Danmarks eller verdens bedste spillere.

Martin Olsen

Faget kunne også hedde "small ball", fordi faget handler om at slå til små bolde. Jeg kan se mange ligheder mellem fagets idrætsgrene. Det, der fascinerer mig ved slagboldsspillene, er kravet om hele tiden at være fuldstændigt nærværende. Et øjebliks fravær og duellen - måske hele kampen er tabt. Undervisningen vil indeholde alle de elementer, som jeg selv elsker ved ketsjersport. Nærvær, tempo, udholdenhed og elegance.