Badminton & Racket Sports

I badminton og racket sports tager vi udgangspunkt i glæden ved ketsjersport. Omdrejningspunktet bliver badminton, som vi har hovedparten af tiden, men vi har også udblik til nogle af de andre ketsjer og bat-spil.

Vi dykker ned i de psykologiske, tekniske og taktiske aspekter, og vi lægger vægt på, at undervisningen er intens, motiverende og sjov.

I faget tager vi udgangspunkt i dig og din motivation og lægger vægt på, at du får en større indsigt i og større oplevelse af sportsgrenene.

Teknik & taktik

Hvad er taktik, og hvordan bruger jeg det? Hvordan bliver jeg en bedre spiller?

Vi dykker ned i både de tekniske og taktiske aspekter af spillene. Du får en bedre forståelse for spillet, og du bliver bedre til at udføre dine ideer og tanker.

Det mentale og værdierne i sporten

Hvorfor bliver jeg nervøs, når jeg spiller? 

I badminton betyder hver bold noget. Du lærer at håndtere du din nervøsitet, og hvordan forbereder du dig til hver enkelt bold?

Vi snakker også om værdierne i sporten. Hvad er fairplay? Hvordan får jeg selve kampen til at være en god oplevelse for alle?

Udblik til ketsjer- og bat-sporten

Udover badminton kan det også være, at vi prøver kræfter med squash, shorttennis, bordtennis og andre alternative former for ketsjersport og batspil.

Vi bestræber os på at komme ud og opleve en kamp på højt niveau i en af fagets sportsgrene, så du kan opleve nogle af Danmarks eller verdens bedste spillere.

Martin Olsen

Faget kunne også hedde "small ball", fordi faget handler om at slå til små bolde. Jeg kan se mange ligheder mellem fagets idrætsgrene. Det, der fascinerer mig ved slagboldsspillene, er kravet om hele tiden at være fuldstændigt nærværende. Et øjebliks fravær og duellen - måske hele kampen er tabt. Undervisningen vil indeholde alle de elementer, som jeg selv elsker ved ketsjersport. Nærvær, tempo, udholdenhed og elegance.