Bootcamp

Ordet 'Boot camp' udspringer fra træningsformen kendt i det amerikanske militær, og derfor bærer faget også præg af dette. Det er et fag, hvor både drenge og piger vil blive udfordret igennem træning af kondition og eksplosive udholdenhed. Dette gøres igennem interval- og høj intensitetstræning. Vi bruger de mest effektive måder til at opnå god form og forbrænde energi, og du lærer at træne tidseffektivt, at opnå bedre træningsresultater, og du trimmer din krop. Vi varierer træningen med forskellige elementer fx HIIT, Tabata, cirkeltræning i ”all-out” intense forløb.

Faget handler om at træne din kondition og din eksplosive udholdenhed gennem interval- og høj intensitetstræning. Bootcamp timerne gennemføres altid med høj energi fra både deltagere og coach, som tilsammen skaber en unik træningsoplevelse. 
Efter endt træningspas er følelsen ofte, at du har mere energi, til trods for at du har givet alt, hvad din krop har at give af.

Høj intensitetstræning og effektiv træning

Ved at fokusere på intervaltræning får du mulighed for at arbejde på forskellige intensiteter. Bootcamp foregår altid i den høje ende af intensitetsskalaen. Øvelsesvalget er relativt simpelt, så det høje niveau kan holdes.

Vil du forbedre din fysiske form?

Bliv en hurtigere, stærkere og fysisk mere udholdende udgave af dig selv. Nogle gange skal det bare gøres simpelt. Vejen dertil kan være hård, men når du har Bootcamp vil tiden flyve afsted.

Træning i fællesskab

Har du nogensinde oplevet, at du kan yde mere, fordi du er i et motiverende fællesskab? Denne oplevelse vil du få, når du deltager i Bootcamp. Der er aldrig en mand, der bliver efterladt alene i en træning. Det handler om at få alle igennem den hårde træning, samtidig med at du selv bliver presset til dit yderste.

Karsten Lund

Jeg ved selv, hvor meget verbal motivation og det at gennemføre i fællesskab kan betyde. Derfor er Bootcamp altid nogle fede timer for mig, hvor man rigtigt mærker fællesskabet, mens blodet pumper rundt i kroppen.

Mette Bjerre

Jeg elsker at undervise dette fag. Træningstilgangen og formen disse timer kører på, giver eleverne mulighed for at yde det bedste hver eneste træninggang, og der sker store forbedringer på deres fysiske formåen i løbet af kurset. Det er samtidig et fag, som skaber et meget unik sammenhold, og hvor den enkelte deltagers energi kan blive løftet igennem en følelse af teamspirit.