Idrætsfag

Cardio Attack

Cardio Attack

Er du til træning med fuld fart på? I dette fag er din kondition i fokus, hvor syregrænsen når nye højder. Selvom timerne kan være meget forskellige, har de det til fælles, at det handler om hård og effektiv træning. Vi har fokus på puls, power, sved og positiv aggressivitet.

Cardio Attack er faget for dig, der gerne vil forbedre din fysiske form, opbygge en bedre kondition og tillære nye effektive træningsmetoder. Vi får det til at ske igennem en fusion af forskellige intervaltræningsformer – nemlig HIIT, indoor cycling og motionsboksning.

HIIT træning hitter for tiden og med god grund. Hvis du vil have effektiv træning med gode resultater, er dette din træningsform. HIIT træningen kan have forskellige fokuspunkter, f.eks. cardio, plyometrisk styrke eller en fusion.

Nogle af timerne bruger vi til indoor cycling, hvilket er ekstrem effektiv til at øge både kondition og forbrænding, med fokus på ryg, mave, baller og ben. Du lærer at forbedre din kørestilling og teknik for en optimal træning. Samtidig træner vi naturlige bevægelser med mindre risiko for skader, fordi kroppen ikke udsættes for skadelige stød og slag. Der vil være masser af verbal motivation, når vi sammen jagter “spinners high” – en følelse af styrke, uovervindelighed og eufori.

Relaterede fag

Find faget på disse kurser