COPS - Polititræning

Faget er ikke kun for dig, der gerne vil bestå den fysiske test til politiets optagelsesprøve - men også til dig, der gerne vil i god form på en varieret måde. COPS står for Coordination, Oxygen (kondition), Power (sprint/hop), og Styrke, og disse fire elementer er ingredienserne i en god grundformsopskrift.

Vi er både indendørs og udendørs og varierer træningen imellem løb, styrketræning, crossfitness og cykling. Hvis vejret tillader det, bliver det også til svømning.

God grundform til Politiets optagelsesprøve

Den fysiske optagelsesprøve til Politiet kræver en god grundform, da der sættes krav til alle de måder, kroppen kan arbejde på. Vi har derfor udviklet faget COPS, som står for Coordination, Oxygen (kondition), Power (sprint/hop), og Styrke. Faget kan kombineres med vores Politilinje, hvor vi jævnligt tester dig i forhold til den fysiske optagelsesprøve, og på den måde kan du arbejde målrettet hen imod drømmen om Politiet.

Faget kan køre som et selvstændigt fag eller som en blanding af et eller flere af vores fysiske træningsfag - eks. Toughest, Styrketræning, Crossfitness, Bootcamp, Spinning. Vi har oplevet, at en blanding af mere specifikke fag giver dig gode muligheder for udvikling af grundformen og træningsmotivationen.

Variation i træningen

Vi træner indendørs i både hallen og styrketræningslokalet, hvor vi kører forskellige programmer for at få styrket hele kroppens muskulatur.

Samtidigt kører vi også fokus på kardio, og dette foregår oftest udendørs. Enten ved løbeture med intervaltræning og længere distancer eller ved cykling, hvor der også kan trænes kardio på en måde, der ikke belaster systemet på helt samme måde som ved løb.

Vores erfaring med COPS er, at mange af vores ikke politi-interesserede elever også vælger faget, da fagets variation i struktur og træning gør det attraktivt for alle.

Jakob Sikjær

Her gælder det hele kroppens bevægelsesregister. Jeg har erfaring med at gøre vores elever klar til Politiets optagelsesprøve, men kom gerne med - også selvom du ikke drømmer om at blive politibetjent. Ikke mindst fordi det er fed træning, hvor fremgangen er mærkbar.

Martin Olsen

Det er fedt at opleve, når eleverne er topmotiverede for at træne til deres mål. Og det er fedt, når de undervejs både oplever at blive mere afklaret og desuden kan mærke, at målet kommer tættere og tættere inden for rækkevidde.