COPS - Polititræning

COPS er for dig, der gerne vil forberede dig til at kunne bestå politiets optagelsesprøve, men det er også for dig der gerne vil i form på en god og varieret måde. COPS står for Coordination, Oxygen (kondition), Power (sprint/hop), og Styrke, og disse fire elementer er ingredienserne i en god grundformsopskrift.

Vi er både indendørs og udendørs og varierer træningen imellem løb, styrketræning, eksplosiv træning, crossfitness og cykling.

God grundform til Politiets optagelsesprøve

Den fysiske optagelsesprøve til Politiet kræver en god grundform, da der sættes krav til alle de måder, kroppen kan arbejde på.

Vi har derfor udviklet faget COPS, som står for:

  • Coordination
  • Oxygen (kondition)
  • Power (sprint/hop)
  • Styrke

Faget kan kombineres med vores Politilinje, hvor vi jævnligt tester dig i forhold til den fysiske optagelsesprøve, og på den måde kan du arbejde målrettet hen imod drømmen om Politiet.

Faget kan køre som et selvstændigt fag eller som en blanding af et eller flere af vores fysiske træningsfag. Vi har oplevet, at en blanding af mere specifikke fag giver dig gode muligheder for udvikling af grundformen og træningsmotivationen, så det passer perfekt ind i din træning.

Variation i træningen

Vi træner både indendørs og udendørs. Vi er i styrketræningslokalet, træner til tests i idrætshallen og bruger også løbebanen og skoven som vores faste træningsfaciliteter.

Vi har både fokus på styrke og kondition. Enten ved løbeture med intervaltræning og længere distancer eller ved cykling, hvor der også kan trænes kardio på en måde, der ikke belaster systemet på helt samme måde som ved løb.

Vores erfaring med COPS er, at mange af vores ikke politi-interesserede elever også vælger faget, da fagets variation i struktur og træning gør det attraktivt for alle.

Jakob Sikjær

Her gælder det hele kroppens bevægelsesregister. Jeg har erfaring med at gøre vores elever klar til Politiets optagelsesprøve, men kom gerne med - også selvom du ikke drømmer om at blive politibetjent. Ikke mindst fordi det er fed træning, hvor fremgangen er mærkbar.

Martin Olsen

Det er fedt at opleve, når eleverne er topmotiverede for at træne til deres mål. Og det er fedt, når de undervejs både oplever at blive mere afklaret og desuden kan mærke, at målet kommer tættere og tættere inden for rækkevidde.