I fællessang synger vi nye og gamle sange. Sange, som er radiohits, og sange, der sjældent er hørt før. Eleverne har selv mulighed for at komme med forslag, og der er altid en helt speciel stemning, når det enkelte elevhold får lov at synge deres yndlingssang. Og yndlingssange er der nok af, så stemning er der også masser af.

At synge giver livsglæde og en følelse af fællesskab, og sangenes betydning kan sætte tanker i gang. Alt sammen vigtige aspekter ved et ophold på VIH.

Eksempler på sange kan være: Fix You - Coldplay, Your Song - Elton John, Summer of 69 - Bryan Adams, Nobody's Man - Tina Dickow, Kom Tilbage Nu - Danseorkestret, Jutlandia med Kim Larsen og selvfølgelig vores helt egen VIH-sang.

Asker om fællessang

Sang fylder meget i højskolen. Selvom nogen tvivler i starten, så ender langt de fleste med at elske fællessang-timerne. Følelsen af fællesskab og glæde vinder over enhver skepsis, og det er noget af det, der driver mig allermest. At se eleverne hygge-skændes om, hvilken sang der er den bedste, og hvorfor vi skal synge den. Det er en dedikation og kærlighed til sangen, som jeg virkelig godt kan lide.

Du har fællessang på disse kurser