Ketsjer 360°

I Ketsjer 360° dykker vi ned i forskellige slagboldspil. Vi tager udgangspunkt i glæden ved ketsjersport. Vi prøver badminton, squash, padeltennis, shorttennis, bordtennis, pickleball og andre alternative former for ketsjersport.

Målet er, at vi bliver dygtigere til at ramme noget, når vi har en ketsjer eller et bat i hånden. Vi lægger vægt på, at undervisningen er intens, motiverende og sjov.

Hvad kan du lide at spille med ketsjer og bat?

Vi spiller både med ketsjer og bat. Vi tager primært udgangspunkt i de ketsjerspil og bat-spil vi kan spille på højskolen, men skal også ud prøve nogle af de ketsjerspil som kræver særlige faciliteter.

Tag din lyst og begejstring med og vær med til at påvirke undervisningen til, hvad du gerne vil prøve at spille.

 

Martin Olsen - underviser på Vejle Idrætshøjskole

Det, der fascinerer mig ved slagboldsspillene, er kravet om hele tiden at være fuldstændigt nærværende. Et øjebliks fravær og duellen - måske hele kampen er tabt. Undervisningen vil indeholde alle de elementer, som jeg selv elsker ved ketsjersport. Nærvær, tempo, udholdenhed og elegance. 

Martin Olsen, højskolelærer
Martin Olsen

Faget kunne også hedde "small ball", fordi faget handler om at slå til små bolde. Jeg kan se mange ligheder mellem fagets idrætsgrene. Det, der fascinerer mig ved slagboldsspillene, er kravet om hele tiden at være fuldstændigt nærværende. Et øjebliks fravær og duellen - måske hele kampen er tabt. Undervisningen vil indeholde alle de elementer, som jeg selv elsker ved ketsjersport. Nærvær, tempo, udholdenhed og elegance.