Outdoor & Mountainbikeinstruktør

Faget er for dig, der vil undervise i mountainbike og andre outdooraktiviteter. Med smuk, bakket skov i baghaven er der optimale muligheder for at lære, hvordan du bliver bedre til at beherske din mountainbike og udvikle dine evner som mountainbikeinstruktør. 

Tag Mountainbikeuddannelse på Vejle Idrætshøjskole

Vi dykker i faget ned i forskellige mountainbikeuddannelser, som du kan bruge i dit videre liv.

DGI MTB Klubinstruktør

Med DGI MTB Basis Klubtræner får du de grundlæggende metoder og færdigheder til afholdelse af klubtræninger og andre mountainbikeaktiviteter på basisniveau.Vi er både i skoven og i teorilokalet, for kurset lægger vægt på masser af praksis og fungerer parallelt med teoretisk undervisningsmateriale:

Efter kurset har du et godt fundament og en værktøjskasse, der er udgangspunkt for sikkerhed og rutine som MTB-træner i klubben. I indholdet på kurset tages der udgangspunkt i dine egne refleksioner, og vi arbejder med forskellige typer af aktiviteter, forskellige køretekniske områder og emner, som hører med til trænerrollen.

Alle aktiviteter snakkes igennem for at forbinde praksis til teori. Den køretekniske undervisning vil blive koblet med forskellige aktivitetsformer, trænerredskaber og undervisningsmæssige overvejelser.

DGI MTB Børnetræner

Vi lærer at tilpasse mountainbiketræning til børn og gøre din undervisning sjov og motiverende for foreningens yngste medlemmer. Med et børnetrænerkursus lærer du, hvordan du kan organsiere cykeltræningen for børn.

Egne færdigheder på cyklen

Vi kommer til at lave teknisk træning for at håndtere cyklen bedre. Dette er ikke et træningsfag.

 

Faciliteter til Outdoor og Mountainbikeinstruktør
Jakob om mountainbikeinstruktør

Vi har de perfekte og smukkeste rammer her i området til at lære nye teknikker på mountainbiken. Jeg elsker alt fra adrenalinkicket på vej nedad, til syren i benene, når vi skal opad og de mentale og fysiske udfordringer, når terrænet sætter naturlige forhindringer. 

Få fede oplevelser på mountainbike sydpå i bike parks, alper og vulkaner