Outdoor sports

I Outdoor Sports får du lov at kombinere en masse forskellige udendørs discipliner i vores flotte omgivelser i den bakkede skov og i fjorden omkring skolen, men også på længere ture. Oftest er de forskellige udfordringer lagt ind som poster i et o-løb, hvor I sammen som hold selv skal navigere rundt på tid. Nogle gange skal der løbes mellem posterne, men oftest er det på mountainbike eller alternativ transport som fx rulleskøjter, kickbike eller andet.

Posterne vil være et mix af samarbejdsøvelser, klatreaktiviteter og vandaktiviteter og masser andet spændende. 

Outdoor Sports på Vejle Idrætshøjskole

Hele ideen er, at du som person og I som hold er klar til at løse de sjove udfordringer, som vi sætter op til jer. Alle har sine forcer. Nogle er fysisk stærke, nogle er små og lette, andre er udholdende eller tænker hurtigt og andre igen kan holde det store overblik. Hvad skal i spil hvornår? Her øver I jer på at kende jeres forcer og sætte dem i spil bedst muligt - hvad enten man er nybegynder eller erfaren.

Skolen stiller alt teknisk udstyr til rådighed: mountainbikes, klatreudstyr, kajakker, kompas m.v. Du skal blot have et par løbesko og træningstøj, der må blive vådt og beskidt. .

Jeanette om outdoor sports

Outdoor Sports er et helt fantastisk højskolefag. For mig er fagets indhold og fokus på at oparbejde fysiske og mentale kompetencer på et hold med til at gøre dig stærkere og bedre til at leve livet. Og så er de fantastiske naturoplevelser og oplevelsen af fællesskabet på holdet noget af det, som giver værdifulde minder for livet.