Syv dage med sport og sol på La Santa

Syv dage med sport og sol på La Santa

Traditionen tro tog hele højskolen i november til La Santa på Lanzarote. Her ventede en uge fyldt med sport, sol og uforglemmelige oplevelser sammen.

Der var forventningsglæde, store smil og ikke mindst masser af sol, da hele højskolen fredag 3. november ankom til Club La Santa på Lanzarote.

Forude ventede en uge spækket med forskellige sportsaktiviteter. De lærere, som var af sted fra højskolen, stod for forskellige aktiviteter i løbet af dagen, men eleverne havde også selv mulighed for at booke ind på La Santas program. 

Det betød, at der hver dag blev dyrket alt fra step, yoga og padel til svømning og windsurfing. Lørdagen startede ud med, at alle eleverne skulle prøve at køre road bikes op ad et bjerg, og så var ugen li’som i gang. 

 

Fællessang og fællesskab

Hver aften var der samling for alle højskoleeleverne. I ægte VIH-ånd betød det selvfølgelig fællessang, og eleverne havde hjemmefra medbragt højskolesangbogen, så de var klar til at synge igennem.

Derefter stod lærerne for forskellige aftenaktiviteter. Der blev danset salsa, dyrket mindfulness, lavet kæmpe fællessang, spørgerunder og en af aftenerne var det eleverne selv, som stod for en sjov aktivitet. 

I løbet af ugen havde lærerne også arrangeret et swimrun, et adventurerace og en beach day. Her var alle eleverne samlet og fælles om at lave forskellige aktiviteter. Noget som alt sammen styrkede fællesskabet på holdet. 

Alt i alt blev det en uge, hvor der blev samlet på smil, solstråler, gode oplevelser og en masse nye erfaringer inden for forskellige sportsgrene.