Styrketræning & Power Performance

Styrketræning & Power Performance er for dig, der gerne vil have større styrke og være mere eksplosiv. Vi kombinerer således styrketræning med kraftfulde bevægelser som sprint, spring, hop og kast.

Vi arbejder med indlæring af korrekte teknikker og optimering af programmer, der går efter at gøre dig mere kraftfuld. Funktionalitet er et nøgleord i undervisningen, så den forbedrede styrke kan bruges til noget i din egen idræt og i hverdagen.

Specielt tilrettelagt træningsprogram

Vi hjælper dig med at planlægge en træning, så den er målrettet dine mål og ønsker for træningen. Styrketræning & Power Performance er det perfekte supplement til den idræt, du rigtig gerne vil være god til.

Progression i styrketræningen

Vi arbejder med forskellige måder at sørge for progression i træningen på. Vi lærer dig, hvordan du kan bruge tests eller en mere pragmatisk tilgang til at sikre stadig fremgang.

Eksplosiv styrke, maksimal styrke og muskeltilvækst

Vi arbejder med forskellene og lighederne mellem at lave styrketræning for at forbedre ens eksplosive styrke og bygge flere muskler på kroppen.

Lars om styrketræning

Styrketræning et godt fundament for rigtigt mange ting, og jeg bruger det meget i min egen træning. Ved siden af mit højskolearbejde med styrketræning er jeg redaktør af sitet motionsplan.dk, hvor vi bl.a. formidler viden om styrketræning. Jeg tager altid udgangspunkt i funktionel træning - og er ikke bange for at vælge de store klassiske øvelser som squat og dødløft

Martin om styrketræning

Med masser af erfaring på egen krop, min idrætssuddannelse og arbejde med højskoleelever og talenter har jeg nogle gode redskaber til at optimere din personlige styrketræning. For mig er funktionel træning med frie vægte og kropsvægt klart det, der giver mest mening, uanset om du vil være mere eksplosiv, større at se på eller mindske risikoen for skader.