Idrætsfag

Styrketræning

Styrketræning

Styrketræning er for dig, der gerne vil vide mere om, hvordan du får mere ud af din egen træning. Vi arbejder med indlæring af korrekte teknikker og optimering af styrketræningsprogrammer. Funktionalitet er et nøgleord i undervisningen, så den forbedrede styrke kan bruges til noget i din egen idræt og i hverdagen.

Vi arbejder hovedsageligt med frie vægte og kropsvægt i træningen.

Vi bruger hovedsageligt frie vægte. Håndvægte, kettlebells, kropsvægt og vægtstænger danner basis for den funktionelle træning. I en stor del af undervisningen arbejder vi med den tekniske udførelse af øvelserne. Vi arbejder med de klassiske løft som squat og dødløft, men udfordrer dig også med ‘man builder’ og ‘turkish getup’.

Vi hjælper dig med at planlægge en træning, så den er målrettet dine mål og ønsker for træningen. Skal du bruge styrketræning ift. en specifik idrætsgren, for din sundheds skyld eller for at komme til at se ud? Vi hjælper gerne med alle dele.

Vi arbejder med forskellige måder at sørge for progression i træningen på. Vi lærer dig, hvordan du kan bruge tests eller en mere pragmatisk tilgang til at sikre stadig fremgang.

Vi arbejder med forskellene og lighederne mellem at lave styrketræning for at forbedre ens eksplosive styrke og bygge flere muskler på kroppen.

Relaterede fag