Dette kursus er allerede afholdt

Højskole, Havkajak og SUP, UGE 31 2021 FULDTEGNET

- en del af kurset 'Højskole, Havkajak og SUP'

På Vejle Idrætshøjskole tilbyder vi en helt fantastisk uge med havkajak og SUP, leg og læring omgivet af det fantastisk smukke område ved Vejle fjord, men også en uge der byder på kultur og socialt samvær.

En uge på kajak og SUPkursus

Du kan forvente dig en uge, hvor er gang i den, og hvor der er lagt op til trætte arme og ømme mavemuskler efter dejlige ture og teknikøvelser i kajak eller på SUP. En uge, hvor du bliver fyldt af godt humør efter morgensang, hvor der synges fra højskolesangbogen og hvor kursisternes sangønsker altid er velkommen. Hvor hjernen stimuleres af ugens forskellige foredragsholdere - Erik Lindsø og Mads Granum samt Mette Bloch - og morgensamlingernes små historier fra underviserne. Du vil blive beriget i mødet med mange nye dejlige mennesker, der er klar på at indgå i fællesskabet.

Andet end kajak og stand up paddling

I skal på udflugt og opleve og sammen skal vi debattere forskellige emner. 

I løbet af ugen vil der være andre tilbud end havkajak og SUP, fx udspænding, gåtur, klatring, brætspil, bålhygge, en dukkert i vores nybyggede ferskvandsbassin og solnedgangstur alt efter vejr og stemning i gruppen.

Hver aften efter endt program er der mulighed for hygge i havestuen, hvor der vil være en lækker aftenservering.

Den sidste aften slutter vi af med en afskedsmiddag, hvor der bliver tændt op i de kulørte lamper med mulighed for dans, snak og drinks i vores sommercafé.
Se ugens skema.

Havkajak og SUP på Vejle Fjord og Vejle Å

Vi tager udgangspunkt i Vejle Fjord, der med sine stejle skrænter, beklædte med bøgeskove og dejlige strande giver helt særlige naturoplevelser. Ofte får vi også besøg af et marsvin eller en sæl. 

Vi tager gerne på tur på Vejle Å, der bestemt er et besøg værd. Her er der også mulighed for at komme helt tæt forbi Olafur Eliasson kendte bygning ”Fjordenhus”, som kun de færreste får mulighed for at se fra vandsiden.

Både for begyndere og øvede

Kurset er for dig med interesse for eller lyst til at afprøve forskellige vandsportsaktiviteter og få dejlige dage på vandet. Måske vil du gerne starte i en kajakklub, måske vil du gerne købe din egen kajak eller SUP-board eller måske er du bare nysgerrig på det alt sammen. Uanset hvad er alle velkommen på kurset.

Kurset er en blanding af teknik, leg, redninger og forskellige ture. Alle uanset niveau kan deltage.

Tryghed og sikkerhed er gennemgående for den måde vi arbejder med kajak og SUP på Vejle Idrætshøjskole. Vores underviser er blandt landets bedste.

Læs mere om IPP-systemet på www.kano-kajak.dk

Kursusperiode

Værelse - Udsolgt

Enkeltværelse - to værelser deler bad og toilet i fælles forgang DKK 4.900,00
Dobbeltværelse - to bor på værelse med bad og toilet DKK 4.600,00
Tremandsværelse - tre bor på et dobbeltværelse med bad og toilet DKK 4.300,00

Tilvalgsmuligheder

Leje af linned

Ja, jeg vil gerne bestille linned DKK 85,00
Nej, jeg tager selv linned med DKK 0,00

Vil du leje kajak og SUP?

Nej tak DKK 0,00
Ja tak DKK 800,00

Leje af våddragt

Ja tak DKK 100,00
Nej tak, jeg medbringer selv våddragt DKK 0,00
THEA UNDERVISER PÅ HAVKAJAK, SUP og HØJSKOLE

Jeg har fået nogle af mine fedeste naturoplevelser på vandet og i havkajakken. Fx har jeg roet mellem isbjerge i Grønland, set delfiner up close i Chile og ikke mindst padlet tæt forbi sæler og marsvin i Vejle Fjord. Det giver et vildt sus, når man bølgesurfer i en havkajak. Når bølgen tager kajakken og suser afsted. Det skal opleves. Jeg nyder også at bruge kajakken, når jeg tager på overnatningsture på en af de mange fine lejrpladser rundt omkring i Danmark. Jeg kan lide at lege og udfordre mig selv i kajakken og derfor tager jeg løbende kurser, så jeg hele tiden er up to date som havkajakinstruktør.

Kajakkurset havde et højt fagligt niveau, hvor instruktørerne var så dygtige, at de fik alle 20 kursister til at få en fantastisk oplevelse. Alderen på kursisterne var fra 27 til 67. Forhåndserfaringer fra aldrig at have siddet i en kajak til en kursist, som var dygtig til at rulle og var en rigtig dygtig kajakroer. Alle fik noget ud af kurset på hver sin måde. Alle have det rart med hinanden. Det var bare en helt unik oplevelse.

 

Kirsten Søndergaard Madsen, tidligere deltager på havkajak
Udflugt - Vi tager til Kongernes Jelling

Husk: Mødepligt til undervisningen

Omgivet af skov, fjord og å
Skema Kajak, SUP og højskolekursus, uge 31 2021
Måske kunne du også være interesseret i