FysioFit & Test

I FysioFit og Test arbejder vi med, hvordan kroppen fungerer, restituerer, hvordan vi forebygger skader, hvordan vi behandler skader og ikke mindst hvordan vi kan bruge tests i hele denne ligning. Du får praktisk erfaring med alt dette.

Vi har adgang til vores unikke testcenter, hvor vi lærer hvordan forskellige tests kan bruges til at forudsige restitution, og hvornår man er klar efter skader igen.

Faget forsøger at gøre dig klogere på, hvordan du kan sørge for, at du kan holde til at træne, og hvad du gør, hvis skaden alligvel sker.

Martin Madsen - Underviser på Vejle Idrætshøjskole

Noget af det jeg synes er allermest interessant ved træning er, hvordan man doserer træningen perfekt. Hvordan kan man balancere træningen, så man undgår skader, og ens energi bliver brugt rigtig. Og hvordan kan tests være med til at fortælle dig, om du er klar efter en skade?

Martin Madsen, højskolelærer
Casper of Fysiofit & Test

Med min baggrund som fysioterapeut, så synes jeg det er utrolig interessant at blive klogere på, hvordan man kan holde til at træne - og hvordan man ved om man er klar efter skader igen. Det her er i høj grad et fag, der kan inspirere dig til dit fremtidige idræts- eller sundhedsstudie!

Du kan få FysioFit & Test på disse kurser
Faget udbydes i øjeblikket ikke på nogen hold. Tjek relaterede fag ved at klikke i menuen.