Toughest

Naturen er vores træningsrum, når vi træner grundtræning og konditionsforbedring. Faget introducerer dig til en bred vifte af forskellige typer udendørs træning, blandt andet outdoor fitness, løbetræning, terrænløb, svømning og mountainbike. Fælles for disse træningstyper er, at de alle i højere eller mindre grad involverer de store muskelgrupper, og at træningen foregår med relativt høj puls. Herved lægges et pres på kredsløbet med sigte på en generel forbedring af konditionen - og så sker der ikke noget ved, at vi bliver godt og grundigt beskidte samtidigt!

Udendørs grundtræning på Vejle Idrætshøjskole

Find din indre viking frem!

Dette er faget, hvor hele kroppen er i centrum! Faget er et grundtræningsfag, hvor vi ved hjælp af udendørs oplevelser træner hele kroppen igennem på en varieret måde. Via forskellige styrke- og cardio programmer forbedrer du din grundform, og qua de udendørs oplevelser med en masse af dine venner, kommer du også til at opleve at tilhøre et fællesskab. For når det er allermest hårdt, når du løber med fødderne under vand og når du ikke kan blive mere beskidt, så er vi der alle sammen, og vi er fælles om det!

Vi kommer igennem hele paletten af udendørs træningsopvelser. Det er alt lige fra cirkeltræning ved vores udendørs træningsstativ til MTB, åben vand svømning, trailrun, mudrun og udendørs forhindringsbane. Og med Nørreskoven lige i baghaven og det altid lunefulde danske vejr har vi vores legeplads meget tæt på!

Jakob om toughest

Jeg elsker at bruge skoven som træningsrum. Både på hjul eller til fods. Om det er bakkeintervaller eller mængdetræning, så er naturen omkring højskolen den perfekte træningslegeplads og indbyder bare til at give den gas!

Thomas om Toughest

En af de fede ting ved det her fag er alsidigheden. Der er virkeligt plads til at opdage, hvor mange forskellige fede træningsoplevelser, man kan få i naturen. Skolens placering i Nørreskoven i Vejle er en legeplads i det her fag!

Thea om toughest

En fed træning for mig er blandt andet, når jeg har brugt naturens elementer til at presse mig selv. Det giver en helt særlig tilfredsstillelse. Jeg har lang erfaring med udendørs træning og nogle af de mest magiske øjeblikke opstår netop, som alle er ved at være trætte, for det er her, at fællesskabet virkeligt viser sin styrke.