Toughest

Naturen er vores træningsrum, når vi giver den fuld gas i de koldeste måneder om året. Det er tought, og det er for de hardcore typer, der godt kan tænke sig udfordringer som du kender fra Korpset.

I Toughest bliver du beskidt og gennemblødt.

Men det er fedt!

For vi gør det sammen. Det er alt lige mudrun, forhindringsbaner, trailrun, træning ved vores udendørs træningsstativ, open water svømning og andre udendørs strabadser.

Når det er allermest hårdt, når du løber med fødderne under vand og når du ikke kan blive mere beskidt, så er vi der alle sammen, og vi er fælles om det!

Fælles for disse træningstyper er, at de alle i højere eller mindre grad involverer de store muskelgrupper, og at træningen foregår med relativt høj puls. Herved lægges et pres på kredsløbet med sigte på en generel forbedring af konditionen - og så sker der ikke noget ved, at vi bliver godt og grundigt beskidte samtidigt!

Find din indre viking frem i fællesskabet!

Vi arbejder med din grundform og mentale styrke, når vi får udendørs oplevelser sammen med dine venner. Det skaber et fællesskab, når vi sammen gennemfører strabadserne.

Faget er et grundtræningsfag, hvor vi ved hjælp af udendørs oplevelser træner hele kroppen igennem på en varieret måde. Du bliver både stærk og udholdende.

Med Nørreskoven lige i baghaven og det altid lunefulde danske vejr har vi vores legeplads meget tæt på!

Men vent. Der er mere...

VIH Toughest Challenge!

VIH Toughest Challenge

VIH Toughest Challenge

Vi skal sammen gennemføre VIH Toughest Challenge. Vi mødes udforberedte på, hvad der venter os. Men vi ved, at vi kommer igennem strabadserne sammen. Hvordan kan vi som hold komme igennem alle prøvelserne? Bakkerne, dalene, åerne, skoven, mudderet, rørene, højderne danner rammer om jeres fælles anstrengelser.

Det er det der gør Toughest til noget særligt!

Jakob Sikjær - underviser på Vejle Idrætshøjskole

Jeg elsker at opleve det fællesskab, vi kan opbygge, når vi sammen går ud og bruger naturen, selvom det er mudret og bakkerne virker lidt uoverkommelige. Det er bare fedt at mærke, at man lever.

Jakob Sikjær, indpisker
Jakob om toughest

Jeg elsker at bruge skoven som træningsrum. Både på hjul eller til fods. Om det er bakkeintervaller eller mængdetræning, så er naturen omkring højskolen den perfekte træningslegeplads og indbyder bare til at give den gas!

Thomas om Toughest

En af de fede ting ved det her fag er alsidigheden. Der er virkeligt plads til at opdage, hvor mange forskellige fede træningsoplevelser, man kan få i naturen. Skolens placering i Nørreskoven i Vejle er en legeplads i det her fag!

Thea om toughest

En fed træning for mig er blandt andet, når jeg har brugt naturens elementer til at presse mig selv. Det giver en helt særlig tilfredsstillelse. Jeg har lang erfaring med udendørs træning og nogle af de mest magiske øjeblikke opstår netop, som alle er ved at være trætte, for det er her, at fællesskabet virkeligt viser sin styrke.