Højskole og golf, uge 27 2024

Højskole og golf, uge 27 2024

Glæd dig til en uge med højskole og golf.

Vi krydrer din passion for golf med foredrag i et inspirerende højskolemiljø. Du oplever et spændende samvær med andre kursister, hvor den fælles interesse for golf og almenmenneskelige spørgsmål danner udgangspunkt for en uge med masser af spil, træning, morgensamling, foredrag, højskolesang og fællesskab for både begyndere og øvede.

Gør fremskridt med et højskolekursus i golf

Vi bruger de professionelle klubtrænere, som giver dig redskaberne til at forbedre din teknik og udfordre din forståelse af spillets mange facetter.

Baner og golfundervisning

Vi benytter de smukke og udfordrende golfbaner omkring Vejle til både undervisning, træning og spil.

Begyndere og hcp-spillere over 54

Er du nybegynder eller har registreret hcp over 54, vil du deltage på et instruktionshold med andre begyndere og letøvede. Gruppen vil spille på Vejles og Hedensteds korthulsbaner. Undervisningen bliver varetaget af klubbens trænere. For begyndere vil der være mulighed for at låne golfudstyr.

Øvede på golfkursus

De øvede spillere bliver inddelt i grupper. Alle spiller mindst fire forskellige baner i ugens løb og I vil modtage instruktion af klubbens trænere. Instruktionen er opdelt i to temaer: det korte og det lange spil. Øvede spillere skal selv medbringe deres golfudstyr.
Vær venligst opmærksom på at øvede, men ikke registrerede hcp-spillere, vil blive placeret i begyndere-letøvede gruppen.

Foredrag og workshops 

Der vil være foredrag og workshops i løbet af kursusugen. Mere information følger.

Kursusperiode

Værelse

Enkeltværelse - to værelser deler bad og toilet i fælles forgang DKK 6.200,00
Dobbeltværelse - to bor på værelse med bad og toilet. DKK 5.900,00

Tilvalgsmuligheder

Leje af linned, dyne og pude

Jeg vil gerne bestille linned samt dyne og pude DKK 295,00
Jeg vil gerne bestille linned, men medbringer selv dyne og pude DKK 95,00
Jeg vil gerne bestille dyne og pude, men tager selv linned med DKK 200,00
Jeg medbringer selv linned samt dyne og pude DKK 0,00
Eksempel på skema på golfkursus
JESPER UNDERVISER PÅ GOLFKURSET

Klokken er 7 om morgenen en smuk dag. Frem med driveren. Rammer bolden så det klikker - langt og midt i fairway. Findes der en smukkere start på dagen? Jeg er arkitekten bag golfkurserne på Vejle Idrætshøjskole, og jeg har været med, siden vi startede med at udbyde golfkurser i 2002. Jeg har læst psykologi på universitetet, og særligt det mentale område har min store interesse. Jeg gør mit ypperste for, at alle vil føle sig velkommen.

Martin underviser på golfkursus

Golf fascinerer mig. Følelsen af at slå det helt rigtige slag er en oplevelse i verdensklasse. Og så er det en oplagt mulighed for at udvikle sin mentale styrke.

Lækre faciliteter til udfoldelse og afslapning
Berit om golf

Der var rigtigt mange gode oplevelser på Vejle idrætshøjskole, vil jeg sige først, og det er svært at vælge. Den bedste var dog nok, da vi ankom til Vejen Golfklub og skulle have undervisning af Andrew. En meget glad og charmerende træner. Han starter med at sige " Golf er nemt!!! ". Han viste os nogle håndledsøvelser, som har betydet, at jeg nu slår længere end jeg nogensinde havde håbet. Jeg drømmer derfor rigtigt tit om Andrew, og om at besøge ham igen.

Sjovt, lærerigt, dejlige mennesker. God forplejning. Sammenlignet med de historier andre fra golfklubben fortæller, der har været på højskole, levede vi som konger og vores undervisning lå mange gange højere i kvalitet.

BERIT KRISTENSEN

Omgivet af bakket bøgeskov og fjord

Husk: Mødepligt til undervisningen

Foredrag i løbet af kurset