Tilmelding til Havkajak

Havkajak & højskole

Uge 31 | 27/7 2024 16:00 - 2/8 2024 16:00
Fra:4.900 kr.
Se alle priser

HAVKAJAK OG HØJSKOLE

På Vejle Idrætshøjskole tilbyder vi en helt fantastisk uge med havkajak, leg og læring omgivet af det fantastisk smukke område ved Vejle fjord, men også en uge der byder på kultur og socialt samvær.

KAJAKKURSUS MED IPP2

Du kan forvente dig en uge med gang i den, og hvor der er lagt op til trætte arme og ømme mavemuskler efter dejlige ture og teknikøvelser i kajak, med mulighed for at få et IPP2 bevis.

En uge, hvor du bliver fyldt af godt humør efter morgensang, hvor der synges fra højskolesangbogen og hvor kursisternes sangønsker altid er velkomne. Hvor hjernen stimuleres af ugens forskellige foredragsholdere og morgensamlingernes små historier fra underviserne. Du vil blive beriget i mødet med mange nye dejlige mennesker, der er klar på at indgå i fællesskabet.

HØJSKOLE KOMBINERET MED KAJAK

I løbet af ugen vil der være andre tilbud end havkajak, fx udspænding, gåtur, klatring, brætspil, bålhygge, en dukkert i vores ferskvandsbassin og solnedgangstur alt efter vejr og stemning i gruppen.

Hver aften efter endt program er der mulighed for hygge i havestuen, hvor der vil være en lækker aftenservering.

Den sidste aften slutter vi af med en afskedsmiddag, hvor der bliver tændt op i de kulørte lamper med mulighed for dans, snak og drinks i vores sommercafé.

HAVKAJAK PÅ VEJLE FJORD OG VEJLE Å

Vi tager udgangspunkt i Vejle Fjord, der med sine stejle, bøgeskovsbeklædte skrænter og dejlige strande giver helt særlige naturoplevelser. Ofte får vi også besøg af et marsvin eller en sæl.

Vi tager gerne på tur på Vejle Å, der bestemt er et besøg værd. Her er der også mulighed for at komme helt tæt forbi Olafur Eliasson kendte bygning ”Fjordenhus”, som kun de færreste får mulighed for at se fra vandsiden.

BÅDE FOR BEGYNDERE OG ØVEDE

Kurset er for dig med interesse for eller lyst til at afprøve forskellige vandsportsaktiviteter og få dejlige dage på vandet. Måske vil du gerne starte i en klub, måske vil du gerne købe din egen kajak eller måske er du bare nysgerrig på det alt sammen. Uanset hvad er alle velkommen på kurset.

Kurset er en blanding af teknik, leg, redninger og forskellige ture. Alle uanset niveau kan deltage.

Tryghed og sikkerhed er gennemgående for den måde vi arbejder med kajak på Vejle Idrætshøjskole. Vores underviser er blandt landets bedste.

Thea Storm Henriksen

Få fede naturoplevelser i havkajak

Jeg har fået nogle af mine fedeste naturoplevelser i havkajak. For eksempel har jeg roet mellem isbjerge i Grønland, set delfiner up-close i Chile og ikke mindst padlet tæt forbi sæler og marsvin i Vejle Fjord. Det giver et vildt sus, når man bølgesurfer i en havkajak. Når bølgen tager kajakken og suser afsted. Det skal opleves. Jeg nyder også at bruge kajakken, når jeg tager på overnatningsture på en af de mange fine lejrpladser rundt omkring i Danmark. Jeg kan lide at lege og udfordre mig selv i kajakken og derfor tager jeg løbende kurser, så jeg hele tiden er up to date som havkajakinstruktør.
Thea Storm Henriksen, underviser

Andre sommerkurser

Foredrag og udflugter

Der vil være foredrag og udflugter i løbet af kursusugen. Mere information følger.

Oversigtsbillede luftfoto

Udflugt til Kongernes Jelling

0 kr.

Vi skal en tur til Kongernes Jelling. Her får vi en rundvisning og hører historierne. Efterfølgende vil der være tid til selv at gå rundt i området eller selv gå på opdagelse i oplevelsescenteret.

Koncertoplevelse “72”

0 kr.

”72” er en dansksproget, anderledes og helt ny koncertoplevelse skrevet og udført af sanger/sangskriver Karen Troldborg. Koncerten består af 10 originale sange, der alle tager udgangspunkt i drømte drømmes særlige stemning og skønhed, digtoplæsning fra digtsamlingen “72” og fortællinger fra og om drømmenes land.

Han, hun og forskellen

0 kr.

Priser

Værelse

Enkeltværelse
To værelser deler bad og toilet i fælles forgang
5.500 kr.
Dobbeltværelse
To bor på værelse med bad og toilet.
5.200 kr.
Tremandsværelse
Tre bor på et dobbeltværelse med bad og toilet
4.900 kr.

Leje af kajak

Ja, tak
Jeg vil gerne leje en kajak til undervisningen
800 kr.
Nej, tak
Jeg medbringer min egen kajak
0 kr.

Leje af våddragt

Ja, tak
Skriv størrelse i kommentarerne
100 kr.
Nej, tak
Jeg har selv våddragt med
0 kr.

Leje af linned, dyne og pude

Linned, dyne og pude
Leje af linned, dyne og pude
295 kr.
Linned
Leje af linned, og medbringer selv dyne og pude
95 kr.
Dyne og pude
Leje af dyne og pude, og tager selv linned med
200 kr.
Ingen leje
Jeg medbringer selv linned, dyne og pude
0 kr.
Gå til indhold