Fitness 360

Uge 30 | 20/7 2024 16:00 - 26/7 2024 11:00
Kurset er udsolgt

FITNESS 360

Kurset er for voksne i alle aldre, som gerne vil bruge deres sommerferie på at være aktive i fællesskab med andre. Vi kommer 360 grader rundt inden for fitness. Deltagere vil opleve god intensitet med sved på panden, men også mulighed for ro og mindfulness.

Det sociale samvær og de fysiske aktiviteter vil hånd i hånd skabe rammerne for en fantastisk uge, hvor alle kan være med.

Kurset er for voksne i alle aldre, som gerne vil bruge deres sommerferie på at være aktive i fællesskab med andre. Vi kommer 360 grader rundt inden for fitness. Deltagere vil opleve god intensitet med sved på panden, men også mulighed for ro og mindfulness.

Det sociale samvær og de fysiske aktiviteter vil hånd i hånd skabe rammerne for en fantastisk uge, hvor alle kan være med.

Vi har lavet et bredt udvalg af fag, der spænder lige fra individuel styrketræning til holdtræning. Vi lader os bl.a. inspirere af crossfitness, cirkeltræning, outdoor fitness, dance, mindfullness m.m.

Alt er tilrettelagt med udfordringer og inspiration til alle – både kvinder og mænd samt begyndere og de mere erfarne.

En dag på sommerkursus kan starte med frivillig morgenmotion. Efter morgenmaden samles alle kursister til morgensamling, hvor underviserne vil starte dagen med tankevækkende oplæg.

For- og eftermiddage vil som hovedregel bestå af aktiviteter inden for fitness, men vil også indeholde højskolefag, hvor livsrelevante emner vil blive taget under behandling gennem debat og refleksion.

Som modvægt til dagens aktivitetsniveau, vil der være mulighed for rolige stunder med afspænding og lign. Aftenerne byder på inspirerende foredrag, højskoleaftener, hygge og socialt samvær.

Kom og vær med til en uge, hvor undervisere og kursister med fælles interesse for fitness tilbringer en uge sammen. Denne kombination af engagerede kursister og kursets rammer skaber en masse oplevelser, nye venskaber, spændende møder og samtaler.

Vores fitnesskursus er for voksne, som gerne vil kombinere træning og fitness med højskole og samvær i et livsbekræftende miljø krydret med morgensamlinger, debatter, højskolesang, udflugt og foredrag.

FOREDRAG OG UDFLUGT

Der er foredrag og udflugt i løbet af kursusugen.

Nyd træningen i et skønt fællesskab

Jeg elsker stort set al slags idræt. Fra boldspil, til outdoor og selvfølgelig fitness, som vi sammen skal skabe en fantastisk uge omkring. Jeg håber I er med på fede fitnessudfordringer – og bare roligt – vi finder det niveau, der passer dig bedst. Det handler om at nyde træningen i et skønt fællesskab.

Jeanette Møller Hovslagare, underviser

Fitness 360 uge 30

Andre sommerkurser

Foredrag og udflugter

Der vil være foredrag og udflugter i løbet af kursusugen. Mere information følger.

Oversigtsbillede luftfoto

Udflugt til Kongernes Jelling

Vi skal en tur til Kongernes Jelling. Her får vi en rundvisning og hører historierne. Efterfølgende vil der være tid til selv at gå rundt i området eller selv gå på opdagelse i oplevelsescenteret.

Koncertoplevelse “72”

”72” er en dansksproget, anderledes og helt ny koncertoplevelse skrevet og udført af sanger/sangskriver Karen Troldborg. Koncerten består af 10 originale sange, der alle tager udgangspunkt i drømte drømmes særlige stemning og skønhed, digtoplæsning fra digtsamlingen “72” og fortællinger fra og om drømmenes land.

Han, hun og forskellen

Oplev et humørfyldt foredrag, når Mads Keiser fortæller om forskellen på mænd og kvinder. Hvorfor er mandeinfluenzaen så farlig en sygdom? Og hvorfor er kvinder bedre til at lyve end mænd? Hvorfor er testosteron altødelæggende for mænds evner til at vaske tøj, og hvad er logikken egentlig bag kvinders logik? Hvilke tophemmelige og urgamle regler er det, som mænd alle kender og følger? Hvad har kvinders humoristiske sans og penisjalousi egentlig tilfælles? Hvad er fup, hvad er fakta, hvad er fordomme, og hvad siger videnskaben til det hele?

Kurset er udsolgt

Priser

Værelse

Enkeltværelse
To værelser deler bad og toilet i fælles forgang
5.300 kr.
Dobbeltværelse
To bor på værelse med bad og toilet.
5.000 kr.
Tremandsværelse
Tre bor på værelse med bad og toilet
4.700 kr.

Leje af linned, dyne og pude

Linned, dyne og pude
Leje af linned, dyne og pude
295 kr.
Linned
Leje af linned, og medbringer selv dyne og pude
95 kr.
Dyne og pude
Leje af dyne og pude, og tager selv linned med
200 kr.
Ingen leje
Jeg medbringer selv linned, dyne og pude
0 kr.
Gå til indhold