Tilmelding til Yoga-kursus

Yoga & højskole

Uge 28 | 6/7 2024 16:00 - 12/7 2024 11:00
Fra:4.700 kr.
Se alle priser

HØJSKOLE OG YOGA

En uges forkælelse af krop og sind, hvor yogaen, livskvalitet og livsstil er i centrum. Vi kombinerer højskolelivet, yoga og refleksion midt i den smukke Nørreskov.

Gennem yoga udfordrer og styrker vi din smidighed, balance og kernemuskulatur. Vi arbejder med balancen mellem krop og sind ved hjælp af øvelser, åndedræt og tilstedeværelse.

RO OG AFSLAPNING PÅ HØJSKOLE

I en travl hverdag har vi alle brug for at finde vores egen speeder og bremse. Akkurat ligesom når vi kører bil, er det vigtigt i livet at kunne bremse, speede op eller dreje uden om. Ved at arbejde med os selv kan vi finde vores egen bremse og speeder, der kan hjælpe os til at leve livet fuldt ud og nedsætte stressniveauet. At være til stede i det nu, der er lige nu!

YOGA OG FÆLLESSKAB

Ugen vil indeholde forskellige former for yoga, eksempelvis Hatha yoga, yin yoga og aerial yoga, derudover vil der være elementer af afspænding, silence, mindfullness og meditation. Vi blander de praktiske erfaringer med snak og refleksion, så vi sammen bliver klogere på os selv og hinanden. Derudover vil der være sang, foredrag og morgensamlinger med forskellige input.

MENTALT NÆRVÆR

I timerne tager vi udgangspunkt i tillid, nærvær og en legende tilgang. Både når vi udfordrer os selv på yogamåtten, hænger vægtløse i hængekøjen eller når vi sammen bruger SUP-boards som indgangsvinkel til yoga.

Yoga er mere end bare fysiske øvelser. I stedet bruger vi yogaen til at arbejde med meditation som et redskab til at skabe balance eller modvægt i et liv, der hurtigt kan blive hektisk med stressende krav.

VELVÆRE OG MINDFULNESS

Det vil blive en uge, der handler om velvære og at være til stede i nuet. Om evnen til nærvær og til at have fuld opmærksomhed på det, der er lige nu. Om at finde den indre ro og få en sund og stærk krop fyldt med overskud og energi.

Kurset er for alle (uanset køn), som gerne vil kombinere et eftertænksomt pusterum med højskole og samvær i et intenst og livsbekræftende miljø krydret med udflugter, sang, morgensamling og foredrag.

Få et pusterum

I en travl hverdag har hovedet ind i mellem brug for et pusterum. Når jeg dyrker yoga og meditation, får jeg mulighed for at fokusere på mig selv, og jeg får et pusterum. For mig handler det om at være mere opmærksom og nærværende. Jeg tror på, at når man er til stede i det, som man gør, så får man større udbytte af livet

Mika Lund, underviser

Andre sommerkurser

Foredrag og udflugter

Der vil være foredrag og udflugter i løbet af kursusugen. Mere information følger.

Oversigtsbillede luftfoto

Udflugt til Kongernes Jelling

Vi skal en tur til Kongernes Jelling. Her får vi en rundvisning og hører historierne. Efterfølgende vil der være tid til selv at gå rundt i området eller selv gå på opdagelse i oplevelsescenteret.

Koncertoplevelse “72”

”72” er en dansksproget, anderledes og helt ny koncertoplevelse skrevet og udført af sanger/sangskriver Karen Troldborg. Koncerten består af 10 originale sange, der alle tager udgangspunkt i drømte drømmes særlige stemning og skønhed, digtoplæsning fra digtsamlingen “72” og fortællinger fra og om drømmenes land.

Han, hun og forskellen

Oplev et humørfyldt foredrag, når Mads Keiser fortæller om forskellen på mænd og kvinder. Hvorfor er mandeinfluenzaen så farlig en sygdom? Og hvorfor er kvinder bedre til at lyve end mænd? Hvorfor er testosteron altødelæggende for mænds evner til at vaske tøj, og hvad er logikken egentlig bag kvinders logik? Hvilke tophemmelige og urgamle regler er det, som mænd alle kender og følger? Hvad har kvinders humoristiske sans og penisjalousi egentlig tilfælles? Hvad er fup, hvad er fakta, hvad er fordomme, og hvad siger videnskaben til det hele?

Priser

Værelse

Enkeltværelse
To værelser deler bad og toilet i fælles forgang
5.300 kr.
Dobbeltværelse
To bor på værelse med bad og toilet.
5.000 kr.
Tremandsværelse
Tre bor på et dobbeltværelse med bad og toilet
4.700 kr.

Leje af linned, dyne og pude

Linned, dyne og pude
Leje af linned, dyne og pude
295 kr.
Linned
Leje af linned, og medbringer selv dyne og pude
95 kr.
Dyne og pude
Leje af dyne og pude, og tager selv linned med
200 kr.
Ingen leje
Jeg medbringer selv linned, dyne og pude
0 kr.
Gå til indhold