Tilmelding til Outdoor & Mountainbike

Outdoor & mountainbike

Uge 28 | 6/7 2024 16:00 - 12/7 2024 11:00
Fra:4.700 kr.
Se alle priser

OUTDOOR & MOUNTAINBIKE

Vi tager udgangspunkt i nærområdets fantastiske natur, primært skov og fjord, hvor puls, styrke og adrenalin får gode betingelser. Kurset er for de voksne, som gerne vil bruge deres sommerferie på at være aktiv i fællesskab med andre. Det sociale samvær og de fysiske aktiviteter vil hånd i hånd skabe rammerne for en fantastisk uge.
Alle kan være med, da aktiviteterne vil være niveaudelt og gode undervisere vil stå klar med vejledning, hvis aktiviteterne skulle blive udfordrende.

OUTDOORAKTIVITETER FOR ALLE

DER VIL VÆRE MULIGHED FOR FØLGENDE AKTIVITETER

  • MTB: Området omkring skolen med skov og kuperet terræn indbyder til fantastiske oplevelser på to hjul. Der er mulighed for en intens oplevelse af cyklen som andet end et transportmiddel.
  • Klatring: Skolens 13 meter høje klatretårn er lige noget for dem, som kan lide at miste jordforbindelsen.
  • SUP (Stand Up Paddleboard): Kombinerer det bedste fra kajak og surf og får dig tæt på fjordens bølger og flotte natur.
  • Adventurerace: Konkurrence, samarbejde samt udfordringer på det fysiske og intellektuelle plan er ingredienserne i adventurerace. Det er holdets evne til at samarbejde ift. forskellige former for transport og løsning af opgaver på vejen, som bestemmer vinderen.
  • Svømning/Fjordsvømning : Skolen har et friluftsbassin, hvor der vil være mulighed for morgensvømning og andre vandaktiviteter. Vejle fjord kan også være indbydende på denne tid af året.
  • Bakkeløb/trailløb/O-løb: Stierne og bakkerne omkring skolen udgør et fascinerende træningsområde for løb.
  • Boldspil: Trods fokus på adventure- og outdooraktiviteter vil der også i ugens løb være mulighed for at udfordre andre kursister i diverse boldspil.

OUTDOOR/MTB PÅ HØJSKOLE 

Har du været på outdoorferie / mountainbikeferie før? Det er en fed måde at holde sommerferie på, men på højskole får du noget ekstra. En typisk dag på sommerkursus kan starte med frivillig motion fra tidlig morgen. Efter morgenmaden samles alle kursister til morgensamling, hvor underviserne vil komme med oplæg og dagens program gennemgås.

For- og eftermiddage vil som hovedregel bestå af aktiviteter inden for outdoor og MTB men vil også indeholde såkaldte højskolefag, hvor livsrelevante emner vil blive taget under behandling gennem debat og refleksion. Aftenerne vil være fyldt ud med inspirerende foredrag eller en masse hygge og socialt samvær. Desuden byder ugen også på en fælles udflugt.

Vi skal give den gas

Sammen skal vi overskride nogle grænser og få røde kinder, når vi boltrer os i terrænet omkring skolen. Det er nøjagtigt, hvad jeg selv elsker! Vi afprøver os selv og hinanden og hvem ved – måske opdager vi en ny udendørs yndlingsaktivitet?

Naturen omkring højskolen den perfekte træningslegeplads og indbyder bare til at give den gas!

Jakob Sikjær, underviser

Skema Outdoor og MTB 2024

Andre sommerkurser

Foredrag og udflugter

Der vil være foredrag og udflugter i løbet af kursusugen. Mere information følger.

Oversigtsbillede luftfoto

Udflugt til Kongernes Jelling

Vi skal en tur til Kongernes Jelling. Her får vi en rundvisning og hører historierne. Efterfølgende vil der være tid til selv at gå rundt i området eller selv gå på opdagelse i oplevelsescenteret.

Koncertoplevelse “72”

”72” er en dansksproget, anderledes og helt ny koncertoplevelse skrevet og udført af sanger/sangskriver Karen Troldborg. Koncerten består af 10 originale sange, der alle tager udgangspunkt i drømte drømmes særlige stemning og skønhed, digtoplæsning fra digtsamlingen “72” og fortællinger fra og om drømmenes land.

Han, hun og forskellen

Oplev et humørfyldt foredrag, når Mads Keiser fortæller om forskellen på mænd og kvinder. Hvorfor er mandeinfluenzaen så farlig en sygdom? Og hvorfor er kvinder bedre til at lyve end mænd? Hvorfor er testosteron altødelæggende for mænds evner til at vaske tøj, og hvad er logikken egentlig bag kvinders logik? Hvilke tophemmelige og urgamle regler er det, som mænd alle kender og følger? Hvad har kvinders humoristiske sans og penisjalousi egentlig tilfælles? Hvad er fup, hvad er fakta, hvad er fordomme, og hvad siger videnskaben til det hele?

Priser

Værelse

Enkeltværelse
To værelser deler bad og toilet i fælles forgang
5.300 kr.
Dobbeltværelse
To bor på værelse med bad og toilet.
5.000 kr.
Tremandsværelse
Tre bor på værelse med bad og toilet.
4.700 kr.

Leje af mountainbike

Ja, tak
Jeg vil gerne leje en mountainbike til brug i undervisningen
500 kr.
Nej, tak
Jeg medbringer min egen cykel
0 kr.

Leje af linned, dyne og pude

Linned, dyne og pude
Leje af linned, dyne og pude
295 kr.
Linned
Leje af linned, og medbringer selv dyne og pude
95 kr.
Dyne og pude
Leje af dyne og pude, og tager selv linned med
200 kr.
Ingen leje
Jeg medbringer selv linned, dyne og pude
0 kr.
Gå til indhold