Tilmelding til Golfkursus

Golf & højskole

Uge 27 | 29/6 2024 15:00 - 5/7 2024 11:00
Fra:5.900 kr.
Se alle priser

Golf

Glæd dig til en uge med højskole og golf.

Vi krydrer din passion for golf med foredrag i et inspirerende højskolemiljø. Du oplever et spændende samvær med andre kursister, hvor den fælles interesse for golf og almenmenneskelige spørgsmål danner udgangspunkt for en uge med masser af spil, træning, morgensamling, foredrag, højskolesang og fællesskab for både begyndere og øvede.

GØR FREMSKRIDT MED ET HØJSKOLEKURSUS I GOLF

Vi bruger de professionelle klubtrænere, som giver dig redskaberne til at forbedre din teknik og udfordre din forståelse af spillets mange facetter.

BANER OG GOLFUNDERVISNING

Vi benytter de smukke og udfordrende golfbaner omkring Vejle til både undervisning, træning og spil.

BEGYNDERE OG HCP-SPILLERE OVER 54

Er du nybegynder eller har registreret hcp over 54, vil du deltage på et instruktionshold med andre begyndere og letøvede. Gruppen vil spille på Vejles og Hedensteds korthulsbaner. Undervisningen bliver varetaget af klubbens trænere. For begyndere vil der være mulighed for at låne golfudstyr.

ØVEDE PÅ GOLFKURSUS

De øvede spillere bliver inddelt i grupper. Alle spiller mindst fire forskellige baner i ugens løb og I vil modtage instruktion af klubbens trænere. Instruktionen er opdelt i to temaer: det korte og det lange spil. Øvede spillere skal selv medbringe deres golfudstyr.
Vær venligst opmærksom på at øvede, men ikke registrerede hcp-spillere, vil blive placeret i begyndere-letøvede gruppen.

Golfskema uge 27 2024

Foredrag og workshops

Der vil være foredrag og workshops i løbet af kursusugen. Mere information følger.

Koncertoplevelse “72”

0 kr.

”72” er en dansksproget, anderledes og helt ny koncertoplevelse skrevet og udført af sanger/sangskriver Karen Troldborg. Koncerten består af 10 originale sange, der alle tager udgangspunkt i drømte drømmes særlige stemning og skønhed, digtoplæsning fra digtsamlingen “72” og fortællinger fra og om drømmenes land.

Den smukkeste start på dagen

Klokken er 7 om morgenen en smuk dag. Frem med driveren. Rammer bolden så det klikker – langt og midt i fairway. Findes der en smukkere start på dagen? Jeg er arkitekten bag golfkurserne på Vejle Idrætshøjskole, og jeg har været med, siden vi startede med at udbyde golfkurser i 2002. Jeg har læst psykologi på universitetet, og særligt det mentale område har min store interesse. Jeg gør mit ypperste for, at alle vil føle sig velkommen.

Jesper Dupont, underviser

Flere sommerkurser

Priser

Værelse

Enkeltværelse
To værelser deler bad og toilet i fælles forgang
6.200 kr.
Dobbeltværelse
To bor på værelse med bad og toilet.
5.900 kr.

Leje af linned, dyne og pude?

Linned, dyne og pude
Leje af linned, dyne og pude
295 kr.
Linned
Leje af linned, og medbringer selv dyne og pude
95 kr.
Dyne og pude
Leje af dyne og pude, og tager selv linned med
200 kr.
Ingen leje
Jeg medbringer selv linned, dyne og pude
0 kr.
Gå til indhold