Kompetencefag

Stil, stemme og kropssprog

Stil, stemme & kropssprog

Stil, Stemme og Kropssprog handler om at have noget på hjerte, men også mestre kunsten at kommunikere det overbevisende.

Gennem fokus på din personlige stil, stemmens kraft og kropssprogets betydning, vil du udvikle færdighederne til at imponere i jobsamtaler, tale foran publikum og styrke din personlige udstråling.

Vi udforsker, hvordan du udvikler din personlige stil og dine synspunkter om forskellige emner. Vi arbejder med at definere dine holdninger og meninger, og hvordan de reflekteres i din kommunikation.

Vi fokuserer vi på at mestre din stemme som et værktøj til at skabe overbevisende kommunikation. Du vil lære, hvordan du kan kontrollere din tone, rytme og styrke for at blive en værdifuld lyttepost.

Vi prøver at forstå og finjustere dit kropssprog. Vi vil udforske, hvordan du kan bruge din krop til at styrke dine budskaber, og hvordan du kan fremstå mere selvsikker og overbevisende gennem kropssprog.

Gennem dette kursus vil du udvikle din personlige kraft i kommunikation ved at dykke ned i disse tre centrale elementer: Stil, Stemme og Kropssprog. Du vil opnå færdigheder, der gør dig i stand til at udtrykke dig klart og overbevisende i en række forskellige situationer.

Kropssproget får hjerets budskab ud

I hele mit voksne liv har jeg været utrolig fascineret af kropssprog, og hvordan det kan være med til at understrege de budskaber vi har til hinanden. Når vi har noget på hjerte, hvordan kan vi så få det ud over rampen med vores stemme og vores fagter. Lad os udforske det sammen!

JACOB KLÆRKE, HØJSKOLELÆRER

Relaterede fag

Find faget på disse kurser