Dette kursus er allerede afholdt

Fitness 360, uge 30 2019

Kurset er for voksne, som gerne vil bruge deres sommerferie på at være aktive i fællesskab med andre. Vi kommer 360 grader rundt inden for fitness. Det sociale samvær og de fysiske aktiviteter vil hånd i hånd skabe rammerne for en fantastisk uge, hvor alle kan være med.

Sommerferie på højskole fyldt med fitness

Du får i høj grad selv mulighed for at sammensætte dit skema i løbet af ugen. Vi har lavet et bredt udvalg af fag, der spænder lige fra individuel styrketræning til holdtræning. Vi lader os inspirere af crossfitness, pump, Tabata, TRX, outdoor fitness, step og yoga. Der vil også være dansetimer med genrer som fx DanceFit og zumba.

Alt er tilrettelagt med udfordringer og inspiration til alle - både kvinder og mænd og begyndere og de mere erfarne.

En dag på sommerkursus med fitness

En dag på sommerkursus kan starte med frivillig morgenmotion. Efter morgenmaden samles alle kursister til morgensamling, hvor underviserne vil komme med tankevækkende oplæg. For- og eftermiddage vil som hovedregel bestå af aktiviteter inden for fitness, men vil også indeholde højskolefag, hvor livsrelevante emner vil blive taget under behandling gennem debat og refleksion. Aftenerne byder på inspirerende foredrag, højskoleaftener, hygge og socialt samvær.

Fitness og højskole

Kom og vær med til en uge, hvor undervisere og kursister med fælles interesse for fitness tilbringer en uge sammen. Denne kombination af engagerede kursister og kursets rammer skaber en masse oplevelser, nye venskaber, spændende møder og samtaler.

Højskoleopholdet er for voksne, som gerne vil kombinere træning og fitness med højskole og samvær i et livsbekræftende miljø krydret med morgensamlinger, debatter, højskolesang, udflugt og foredrag.

Foredrag og udflugt

Der er to foredragsaftener og en halvdagsudflugt i løbet af kursusugen. 

Kursusperiode

Værelse

Enkeltværelse - to værelser deler bad og toilet i fælles forgang DKK 4.475,00
Dobbeltværelse - to bor på værelse med bad og toilet DKK 4.225,00
Tremandsværelse - tre bor på et dobbeltværelse med bad og toilet DKK 3.975,00

Tilvalgsmuligheder

Leje af linned ved ankomst

Ja, jeg vil gerne bestille linned DKK 85,00
Nej, jeg tager selv linned med DKK 0,00
Ann-Britt underviser på Fitness 360 kurset

Jeg elsker al form for fitness. Det gælder også de træningsformer, der er hårde på den mere langsomme måde, hvor vi arbejder dybt med musklerne og virkeligt mærker, at vi bliver stærkere.

Skema fitness 360 uge 30 2019
Omgivet af bakket bøgeskov og fjord

Lige fra jeg ankom var det en fantastisk oplevelse, hvor vi startede med at blive rystet sammen med leg og Afrikansk dans. Alle undervisere var engagerede og dygtige. Kurset var godt tilrettelagt og fyldt gode udfordringer og lærerige foredrag; om tango, berøring, Club 27 og lykke. Hver dag var der positive indtryk, gode oplevelser og små personlige sejre. Ugen var fyldt med mange fysiske aktiviteter og i godt vejr er det endnu bedre. Sang, yoga, mountainbike, knus og kram, orienteringsløb, outdoor fitness og klatring. Jeg nød virkelig at komme ud under åben himmel og være aktiv. Maden var sund, smagte godt og der manglede ikke noget. Jeg er glad for at jeg kom ud af min trykke zone og ud hvor magien sker.

Jesper Andersen, tidligere kursist